joi, 5 aprilie 2012


Afacerea secolului XXI – SCNet Romania – afacerea cu minim efort si investitie ZERO! 



Modulul 1
Alatura-te echipei SCNet!  
Pentru inceput va propun sa vedeti prezentarea video de mai sus.
Aici te poti inscrie:  http://www.scnetromania.com/dorunica

 Asta ar trebui sa va convinga, dar daca vreti, am mai adaugat cateva exemple mai jos:
Multumesc in primul rand pentru minutele acordate parcurgerii acestui scurt material care nu este unul oficial, ci unul informativ, prin care iti voi explica pe scurt afacerea, intr-un limbaj uzual.
Iti garantez inca de la inceput ca:
NU TREBUIE SA DAI NICI UN BAN ! SI NICI NU TREBUIE SA VINZI NIMIC !
SCnet® nu percepe nici un fel de taxa de inscriere, cotizatie, comision etc. si nu impune achizitionarea unui pachet de materiale pentru a-ti acorda calitatea de membru si pentru inceperea afacerii.
Deci, TOTUL E GRATIS SI FARA CONSTRANGERI!
Pentru ca afacerea sa functioneze, asteptam de la tine:
- Sa TE INSCRII;
- Sa FOLOSESTI NUMARUL DE IDENTIFICARE (ID-ul) primit cand iti faci cumparaturile la partenerii comerciali SCnet®;
- Sa FACI CUNOSCUTA aceasta retea cat mai multor persoane (rude, prieteni, cunostinte) si sa ii inviti sa ni se alature.
Din octombrie 2010 cand a fost lansata oficial si la noi, SCnet® aduce in Romania expertiza unei companii straine si are o echipa de conducere cu o experienta de 25 de ani in Managementul Relatiei cu Consumatorul.

Iti propun sa facem un calcul, pentru a evalua potentialul acestei activitati:
Inscrii 8 persoane care cheltuiesc 500 lei si fac acelasi lucru in decurs de o luna.
Ei inscriu la fel pe alti 8 si tot asa pana la nivelul 4, unde poti avea o structura semnificativa.
Ce castigi ?
din nivel 1 : 8×0,5%x500=20 lei
din nivel 2 : 64×0,5%x500=160 lei
din nivel 3 : 512×0,5%x500=1280 lei
din nivel 4 : 4096×0,5%x500=10240 lei
                                 TOTAL: 11.700 lei

- Poate ca tu nu poti inscrie prea multa lume, dar unii din cei inscrisi de tine vor dori si vor putea mai mult, dezvoltand astfel reteaua ta;

In acest exemplu am pus o suma rotunjita, pentru a fi mai usor de calculat. Nu este nicio obligatie ca cineva sa cumpere de o suma anume. Poate cineva va cheltui mai putin, altcineva mai mult, altul deloc (desi toti oamenii trebuie ca cel putin sa manance).  Unele persoane vor achizitiona si produse mai scumpe, cum ar fi: un LCD, un aparat foto, un produs electrocasnic, altii materiale de constructii, etc. Atunci veniturile vor fi si mai mari.

- Aceste castiguri sunt doar din cei 2 % de pe retea.

Castiguri importante vor veni si din pozitiile si voucherele de cumparaturi care se genereaza in sistemul Binar. Aici iti pot reveni intre 5-80% din cheltuiala ta.
SCnet® functioneaza deja in Romania, Rusia, Serbia, Muntenegru, Bosnia–Hertegovina si Croatia, Austria, Germania, Olanda, Ungaria, Slovenia, Macedonia, Bulgaria si Republica Moldova.
Sediul social al SCnet® Romania este la Cluj Napoca, Str. Mihai Eminescu 14/ 3, fiind
inregistrata la Registrul Comertului cu J12/64/2010.
Vorbim asadar de o retea internationala care face legatura- oferind o serie de beneficii - intre clientii permanenti, membrii SCnet®(persoane fizice sau juridice) si partenerii comerciali (comercianti sau prestatori de servicii).
Concret:
In fiecare zi, SCnet® Romania incheie contracte cu diversi parteneri comerciali din toate domeniile de activitate, care vor oferi un anumit discount clientilor – mie, tie, rudelor, prietenilor si cunostintelor noastre inscrise in retea – care vor cumpara de la ei.
Numarul partenerilor este in continua crestere si intr-un timp relativ scurt vor fi acoperite toate zonele geografice din tara si toate domeniile de activitate.
Luam ca exemplu un hipermarket cu retea nationala, asa cum este cel putin cate unul in fiecare oras. Sa zicem ca, urmare a contractului cu SCnet®, hipermarketul va oferi membrilor retelei un discount de 10%.
Tu intri in acest hipermarket sa-ti faci cumparaturile necesare (saptamanale, zilnice sau ocazionale), de cati bani dispui si pe ce vrei sa-i cheltui. Nu trebuie sa cheltui pe nimic altceva, sau cu nimic mai mult decat ai nevoie. Sa spunem ca vei cheltui luna asta 1000 Ron. Vei plati de fiecare data la casa integral pretul produselor achizitionate si te vei identifica cu ID-ul de membru SCnet®. Hipermarketul va inregistra ID-ul tau si valoarea cumparaturilor.
Cei 10 % oferiti prin contract ca discount de hipermarket se vor imparti in felul urmator:
- 1 % ti se intorc tie, in contul de cash, luna viitoare, de unde ii vei putea transfera in contul bancar personal;
- 1 % merg la SCnet® pentru administrarea retelei, numai daca discountul oferit de hipermaket clientilor este mai mare de 4 %. Daca e mai mic, SCnet® nu ia nimic;
- 2 % merg pe structura in sus (iti explic imediat despre ce este vorba);
- 6 % ti se intorc tot tie, dar sub forma de vouchere de cumparaturi, care se vor strange intr-un cont virtual si se vor distribui sub un sistem Binar unde se vor inmulti.
Ce se intampla cu cei 2 %?
Imediat ce te vei inscrie in reteaua SCnet®, ti se va crea automat un birou virtual si vei primi un link, cu User-ul tau. Prin acest link se pot inscrie in retea rudele, prietenii, cunostintele tale, care vor face parte din echipa ta. Ei la randul lor vor inscrie pe altii si asa mai departe. 
Aici apare castigul major pe care il va genera reteaua SI PENTRU TINE:
Pentru TOTI CEI INSCRISI DIRECT SI INDIRECT (prin cunostintele tale), pana la al 4 lea nivel, vei primi in cont, si-ti vei putea transfera pe card, 0,5 % din valoarea cumparaturilor facute de ei toata viata, de la partenerii comerciali.
Acesti 0,5 % NU ii vei lua de la prietenii tai. NU atragem oamenii in retea ca sa-i jecmanim intr-un mod inteligent. Ei iti vin din banii platiti catre SCnet® de catre partenerii comerciali, prin acel discount acordat.
In concluzie, 1% din cumparaturile tale, 0,5 % pe 4 nivele inseamna exact cei 2 % de care spuneam ca merg pe structura in sus, deci iti revin tie direct in contul tau personal, iar celelalte procente merg in sistemul binar unde se vor inmulti si ii vei castiga in vouchere.
Toate astea, din cumparaturile obisnuite (paine, lapte, carne, benzina, sucuri, bere, haine, etc), dar alegi sa cumperi de la partenerii comerciali care sunt parteneri cu SCNet si care nu sunt cu nimic mai scumpi decat celelalte magazine, ba chiar mai ieftini.
- Mai mult, suplimentar, cand vei deveni referent si vei putea inscrie direct firme in retea,vei castiga si un anumit procent din toate incasarile pe care le face acel comerciant din vanzarea produselor/ serviciilor sale catre membrii SCnet®.
Atentie! Toate acestea pe deplin GRATIS si FARA OBLIGATII din partea ta.
Cum se face contabilizarea cumparaturilor?
Asa cum iti spuneam, fiecare membru SCnet® va avea imediat dupa inscriere un ID (un numar unic din 6 cifre, care este valabil in oricare dintre tarile unde este si va fi activ SCnet) prin care e identificat in sistem. Fiecare client se va identifica la comerciant cu ID-ul respectiv, care va fi trecut de catre vanzator/ casier intr-un registru/ carnet special. (Mai nou, au aparut si cardurile)
Ulterior,  aceste date sunt introduse in sistemul informatic al SCnet®, in pagina dedicata pe care o va avea fiecare magazin. La sfarsit de luna, SCnet® emite factura tuturor magazinelor cu valoarea discountului oferit membrilor retelei. SCnet® primeste banii si ii distribuie (1% cumparatorilor, 1% ii ramane, 2% pe structura in sus si restul, tot cumparatorilor, sub forma de vouchere). Si in fiecare luna totul se reia.
Iata de ce te sfatuiesc sa devii ACUM MEMBRU SCnet®:
INSCRIEREA ESTE FOARTE SIMPLA SI ABSOLUT GRATUITA, atat pentru persoanele fizice cat si pentru partenerii comerciali;
PRIMESTI 1%din valoarea cumparaturilor personale si 0,5 % din cele ale cunoscutilor din primele 4 nivele ale structurii tale;
CASTIGI si de pe pozitiile care se maturizeaza in sistemul Binar dar si de pe sistemul de cariera, plus alte cadouri, premii, etc.;
VEI FI INAINTEA ALTORA! Sunt foarte putini cei care vor intoarce spatele acestor avantaje, si tot mai multi cei care se vor inscrie. Suntem deja peste 59.000 de membri in Romania. Nu vrei sa fii printre primii?
NU AI NIMIC DE PIERDUT, CI DOAR DE CASTIGAT! Castigi oricum de pe urma cumparaturilor personale si, in masura in care vrei sa te implici, castigi si din dezvoltarea retelei.
Despre Partenerii Comerciali:
Partenerii comerciali vor fi firme din toate domeniile de activitate, incepand cu cele ce tin de satisfacerea nevoilor prioritare si uzuale (alimentatie, farmacii, utilitati) si continuand cu orice alt domeniu: imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, bijuterii, diverse servicii, telefonie mobila, fixa, internet, combustibil, etc.
Cam acestea sunt in mare informatiile despre Afacerea SCnet®.
Seminariile de prezentare ale retelei SCnet® au inceput in toata tara.
Poti sa participi personal sau iti poti trimite prietenii din alte zone sa inteleaga afacerea si sa se inscrie in structura ta.
In plus, ai si conferinte online pe pagina ta de site.
Aici te poti inscrie:   http://www.scnetromania.com/dorunica

E-mail: dorunica2000@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu